Östermalmsnaprapaterna

Warning: Illegal string offset 'output_key' in /storage/content/73/157873/ostermalmsnaprapaterna.se/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /storage/content/73/157873/ostermalmsnaprapaterna.se/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /storage/content/73/157873/ostermalmsnaprapaterna.se/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /storage/content/73/157873/ostermalmsnaprapaterna.se/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /storage/content/73/157873/ostermalmsnaprapaterna.se/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604 Warning: Illegal string offset 'output_key' in /storage/content/73/157873/ostermalmsnaprapaterna.se/public_html/wp-includes/nav-menu.php on line 604 +

Behandlingar

split

Massage

För dig som har en öm rygg eller spända muskler erbjuder vi en klassisk svensk massage på Östermalmsnaprapaterna.
Detta är ett perfekt sätt att både koppla av och samtidigt jobba förebyggande mot stela muskler och leder.

Naprapati

En naprapat letar alltid efter en underliggande orsak till smärta. Det betyder till exempel att orsaken till huvudvärk inte nödvändigtvis sitter i huvudet.

En behandling hos Östermalmsnaprapaterna består först och främst av en grundlig undersökning av dina muskler och leder. När underliggande orsak(er) till problemet är identifierad, behandlas denna genom justering av stela leder, massage triggerpunktsbehandling eller genom dry needling. Ni får även rekommendationer om eventuell rehabilitering eller träning för att undvika smärta i framtiden.

I vissa fall räcker det inte med en behandling, detta då smärta oftast är ett symptom på ett djupare problem . Grundproblemet ligger ofta i att man är för svag i någon kroppsdel som måste stärkas upp med övningar. Ni kan via oss få tips och råd om olika övningar för att stärka upp den svaga kroppsdelen som kan ligga till grund för smärtan. Vårt mål är alltid att behandla problemet långsiktigt så att det inte kommer tillbaka.

Vi behandlar de flesta typer av akuta och kroniska besvär relaterade till muskler och leder. Genom att kombinera olika behandlingstekniker tillsammans med träning som reducerar både muskelsmärta och nedsatt rörlighet kan vi uppnå optimal behandlingseffekt.

 

Personlig träning

Alla har olika mål med sin träning. Vårt åtagande är att ta dig dit just du vill. Vi har kunskapen och viljan att hjälpa dig att hitta en träningsform som passar just dig.

Vi är inriktade på rehabilitering av diverse skador, viktnedgång och muskeluppbyggnad och kan med vår erfarenhet och kunskap hjälpa dig att nå dina mål samtidigt som träningen blir rolig.

Vi skräddarsyr även kostprogram som passar dig och din vardag för att nå just din toppform.